ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Oavsett hur just din verksamhet ser ut, så finns det alltid användning för digital skyltning.

HANDEL

Skapa en trivsam kommunikationskanal genom digitala skärmar med era kunder i butiken där ni enkelt kan framföra budskap och annonser för att öka försäljning och produktkännedom. Slipp strulet med att behöva ”skylta om” butiken efter avslutad kampanjperiod och hjälp till med att minska pappersförbrukningen genom att använda digitala skärmar istället. Ni kan anpassa budskapen i realtid för att driva försäljning för just den produkten, eller tipsa era kunder om kommande event.

KONTOR

Digitala skärmar på en arbetsplats har visat sig hjälpa till med att öka kommunikationen på arbetsplatsen, genom att tydliggöra och upprepa viktig information. Ni kan t.ex. visa nyheter från intranätet, er senaste försäljningsstatistik eller kommande event. Allt för att hålla er personal eller kunder uppdaterade om det senaste. Varför inte hälsa era besökare eller den viktiga kunden välkomna med personliga hälsningar i entrén?

OFFENTLIG SEKTOR

Hälsa era besökare välkomna genom personliga hälsningar eller hjälp dem enkelt att orientera sig rätt genom att använda digitala skärmar. Sprid den senaste information till era kollegor i korridoren, fikarummet eller vid receptionen oavsett om det gäller viktig information från senaste personalmötet eller veckans matsedel till skolans elever.

TRANSPORT

Vi hjälper er få ut relevant information till era resenärer i realtid, idag har vi installerat digitala skärmar på ca 250 bussar i Kalmar län, Kronobergs län och Blekinge län. Där vi sköter drift och underhåll. Varför inte låta reklamintäkter få finansiera er informationsservice?

INDUSTRI

Kommunicera tydligare med era medarbetare genom att visa information om produktionstakten, kommande event/besök från kunder samt profilera den färdiga produkten eller ert varumärke för att öka motivationen.

UTOMHUS

För er som har ett bra läge där det passerar mycket människor. Använd skärmen för att locka in kunder till butiken. Rikta kampanjer som ökar försäljningen eller lämna personliga hälsningar inför högtider. Skärmen tål starkt solljus och det nordiska klimatet. Vi hjälper från bygglov till installation.

Skärmbolaget AB levererar Digital Signage

Vilket innefattar egenutvecklad mjukvara för styrning av content på digitala skärmar samt hårdvarulösningar anpassade efter din verksamhet.