DIGITAL SKYLTNING

För oss på skärmbolaget handlar digital skyltning om Enkelhet – Skalbarhet – Flexibilitet – Tillgänglighet

Vad är Digital Skyltning?

Digital skyltning, eller Digital Signage som tekniken heter, är en kommunikationskanal för information, marknadsföring och underhållning. Digitala skyltar kan användas i alla branscher såsom butiker, köpcentrum, fastigheter, offentliga verksamheter, kontor, produktionsanläggningar, utomhus och för transport/reseverksamheter. Det som visas på de digitala skärmarna kallas för ”content” och kan bestå av bilder, filmer, RSS-Flöde, webbsidor och intranät. Genom att lägga ut detta på de digitala skärmarna så når vi rätt målgrupp, i rätt tid med rätt material samt att vi enkelt och snabbt kan uppdatera materialet i realtid.

Varför Digital Skyltning?

Digital skyltning blir allt mer ett självklart för de flesta branscher. Vi ser dem när vi besöker affären, biblioteket eller sitter på bussen. Det är inte konstigt att denna tekniken har tagit över mycket från de printade skyltarna, då fördelarna är så pass mycket större. Den största fördelen är att få ut ett nytt budskap enkelt, direkt och kostnadseffektivt. Vad som visas på skärmen bestämmer ni helt och hållet själva efter era önskemål och situation.

View our Kundcases here for examples of great digital signage

Hur fungerar Digital Skyltning?

För att kunna publicera och styra när, var och hur ni vill visa ert content på skärmarna behövs ett verktyg. Skärmbolaget har utvecklat mjukvaran Reclaim för att hantera just detta. Reclaim beskrivs av våra användare som enkel att förstå, smidig, tydlig och användarvänlig. Reclaim är molnbaserad, vilket innebär att ni inte behöver ”ladda ner” någon programvara utan ni kommer enkelt åt den via er dator eller telefon genom er webbläsare. Bland Reclaims många funktioner hittar ni en schemaläggare där ni enkelt kan styra och planera visningen av ert content.

Skärmbolaget AB levererar Digital Signage

Vilket innefattar egenutvecklad mjukvara för styrning av content på digitala skärmar samt hårdvarulösningar anpassade efter din verksamhet.